Flere perleplader og tegninger til samlingen!!!!

Måske du kan nikke genkende til nogle af disse situationer;

Mandag i børnehaven: ”Den er til dig Mor – er den ikke flot?”
Dit barn overrækker stolt en tegning, fyldt med kruseduller i flotte farver, og du står som den smilende modtager og siger ”tusind tak min skat, nej hvor er den flot, den vil jeg hænge op på opslagstavlen med det samme”

Tirsdag: ”Den er til dig mor – er den ikke flot?”
Du modtager nu en perleplade – smil og glæde kan ingen ende tage og den kommer ind til samlingen fra de foregående uger.

Onsdag er der udflugt i børnehaven og da du henter barnet, er der lige en rundtur i udstillingen af lamminerede blade og kastanjedyr + bilen skal fyldes med pinde og mudret tøj.

Torsdag ligger der en buket anemoner i garderoben; ”Værsgo´Mor, den er til dig, fordi jeg elsker dig”.
Det er da lige til at blive helt blød i knæene af. Så pyt da med, at de er helt slatne! De kommer med hjem i vindueskarmen.

Fredag skal garderoben tømmes. Her er du den heldige vinder, af flotte kastanjedyr, lamminerede blade, flere pinde, perleplader og masser af tegninger med (måske) udefinérbare motiver.


Nu ved jeg godt denne uge er sat ret meget på spidsen – men disse dage, står stadig klart for mig, fra da mine børn gik i børnehave. Og situationerne fortsætter! Selvom mine børn nu er skolebørn, ja så er jeg stadig den heldige modtager af alverdens projekter fra både dansk, engelsk, billedkunst, kristendom osv.  

Jeg elsker mine børn! Men hold nu op hvor har jeg mange tegninger, perleplader osv.
Da børnene gik i vuggestue og børnehave, bestemte mig for at dekorere mit kontor med nogle af disse ting, og hermed gemme dem. Herudover lavede jeg en kasse til hvert barn, så huset ikke blev fyldt op. Og ja, det meste er endt i skraldespanden..


Men efter at have taget børneyogalæreruddannelsen og inddrager min pædagogiske faglighed, ser jeg nu alle fordelene ved i de ting børnene har givet mig; Man kan jo lave yoga ud fra alle de ting!

Det vil jeg rigtig gerne lære fra mig, og er derfor i fuld gang med at oprette foredrag og mindre kurser om dette. Både for mødre og fædre.

I dag har tegninger, perleplader, pinde, og kunstudstillinger fået en helt anden betydning for mig.
Når den helt store oprydning er i gang på børneværelserne er det med god samvittighed, at jeg kan smide 1-2 sække med kreative udfoldelser på lossepladsen. For jeg ved, at både børnene og jeg har haft fuldt udbytte af alle ting, både i skolen og herhjemme, og ingen føler at tingene bare bliver kasseret og ikke værdsat.

Alt dét med yogastillingerne er bare en brøk-del af yoga med børn, så enhver mor kan lave yoga med sit barn.
Det er slet ikke så kompliceret, man skal bare introduceres for det, øve sig og så huske på, at det er for børn!
Derfor skal der bare være fyldt med glæde latter og kærlighed.

Comment