Yoga-forløb i børnehaven

For at yoga kan blive en del af barnet, kommer jeg selvfølgelig til jer.
Sammen kan vi lave et forløb, der passer ind i barnets og jeres hverdag i børnehaven.

Et yogaforløb er bestående af

1 Opstarts-møde med personalegruppen: 
Jeg har gode erfaringer med at inddrage hele personalegruppen inden et yogaforløb opstartes. 
Her er der plads til både spørgsmål, smagsprøver på børneyoga og vi kan lære hinanden lidt at kende.

Børneyoga i dagtimerne
Yogatimerne sammen med børnene foregår gruppeopdelt og med minimum 1 deltagende voksen. I grundforløbet er der 5 yogalektioner og det er muligt at tilkøbe flere lektioner.
Yogalektion har en varighed på 60 minutter. Denne opdeles mellem grupperne, så der bliver tid til alle børn, og vi kommer rundt om alt der er brug for, til brugen af yoga i børnehaven.
Vi skal lave mini-lektioner med eventyrrejser, morgengymnastik, sanseøvelser, tillidsøvelser, acrobatik, massage, afslapning, vejrtrækningsøvelser og meget mere.

Forældre information
Når I vælger et yogaforløb, sørger jeg også for, at give forældrene en lille information om, hvad børneyoga er, så de ved hvad deres børn skal i gang med.
Informationerne sender ud via brev eller mail - jeg laver det gerne, så det kan føres via Tabulex.
Er der et ønske herom, kommer jeg gerne ud til et forældre arrangement, og holder et lille oplæg, hvor der samtidig også er tid til at stille spørgsmål.
Mere information til forældre; Lektionernes indhold, hvordan de kan bruges og vedligeholdes i hjemmet, hvad det særligt gør godt for hos barnet, en familieyogalektion og et forældre arrangement medfølger i prisen, når i vælger et længerevarende forløb og uddanner personalegruppen  
Forældre er altid mere end velkomne til at kontakte mig.

Workshops
Ønsker I en uddannet personalegruppe, afholdes 2 workshops for personalet undervejs i forløbet. Herved bliver forløbet også længerevarende. Forløbet kan gennemføres med de 5 stk. børneyogalektioner, men jeg har gode erfaringer, med at tilføje flere. Særligt hvis det er en institution på 4 grupper eller derover.
Til de 2 worksshops drager vi nytte af de lektioner der allerede er gennemgået i dagtimerne sammen med børnene og gør klar til de kommende.
Vi gør brug af hinandens kompetencer, undersøger hvad der findes rundt i institutionen og finder ud af, hvordan det kan bruges ind i børneyogaen.
Der vil helt sikkert komme mange ting frem, som I allerede kender til, nye ting og nye metoder vil opstå, når vi bruger hinandens viden og fantasi.
Ønsker i flere workshops tilbydes disse.

Inspirationsmateriale og øvelsesvejledning
Når I vælger at uddanne personalegruppen, medfølger der også en mappe, fyldt med øvelsesvejledninger, litteraturhenvisninger, inspirationsmateriale og meget mere.

Arrangementer
Der afholdes løbende events, kurser, foredrag mm. for både forældre og fagpersoner. Her er alle velkomne.
Har i en uddannet personalegruppe, har i samtidig muligheden for rabatter ved tilmelding.
Disse arrangementer er en god måde at holde sin viden om yoga for og sammen med børn "up-to-date", da der bl.a. vil være foredrag fra åndedræts-teraperuter, om mindfulness for børn, børn og stress, børn og kreativitet, yoga i hjemmet og meget mere.
Alt sammen noget, der kan skabe glade børn i balance.
 

Ønsker I mere information om forløbet, arrangementer eller andet, så kontakt mig gerne.