Familieyoga

(For alle aldre)

Denne yogaform er for alle. Her inviterer vi de voksne ind i børnenes yoga-univers.
Familieyoga bliver tilpasset aldersgruppen, så er der mange tweens og/eller teens med til denne dag, bliver niveauet selvfølgelig justeret herefter bedst muligt. 


Familieyoga tilbydes både som enkeltstående events eller mindre forløb for privatpersoner og tilbydes også til institutionerne som ekstra til forløbene, til særlige dage, hvis der er forældre arrangementer eller lignende.

Til familieyoga får børnene muligheden for at invitere deres forældre, søskende, fætre kusiner, onkler, mostre, tanter eller bedsteforældre ind i deres univers af yoga.

Vi laver par-øvelser fra acro-yogaen, massageøvelser, sanseoplevelser, åndedrætsøvelser, afslapningsøvelser og selvfølgelig, yogastillinger.
Nogle gange er der lavet et tema, såsom skattejagt eller zoologisk have.

Der tages selvfølgelig hensyn til, at alle skal have en hyggelig dag.

Det særlige ved familieyogaen er, at forældrene får muligheden for både at være en del af børnenes hverdag, plus de kan tag nogle af øvelserne med hjem.  

Yoga hjemme i stuen kan være enormt hyggeligt og samtidig får alle noget ud af det; Bl.a strukket ud efter brugen af mobiltelefoner og Ipads, fysisk aktivitet og motorisk træning.

På mine familieyoga events har jeg rigtig god erfaring med at lade alle i familien være velkomne; Dvs. I betaler 1 pris og kommer det antal i vil.
Nogle holder af at tage afsted alle sammen. 
Andre holder af at lave denne dag til "barnebarn-bedstemor-dag".
Det vælger man helt selv - der skal bare altid være 1 voksen med på yogamåtten :)